Hírek, aktualitások: Általános

Mentorálási programot indítanak a Digitális Oroszlánok! 2021. február 25. 12:00 Mentorálási programot indítanak a Digitális Oroszlánok!

Bizonyára mindenki hallott már az egyik legismertebb hazai kereskedelmi csatorna „Cápák között” című műsoráról, melyben ismert hazai vállalkozók induló startup cégeket mentorálnak, támogatnak. Ennek mintájára indított mentor programot piciben a Digital Lions Club „Oroszlánok között” névvel, ahol kimondottan 16 és 23 év közötti fiatalokat karolnak fel. A program célja a fiatalok részére a „digitalizáció” pozitív voltának bemutatása és ilyen módon a fiatalok vállalkozóvá válásának vagy más céljaik elérésének segítése. A Digital Lions Club a fiatalok digitális függőségével foglalkozik.

bővebben arrow_forward
Webináriumon mutatkozik be az új Digital Lions Club 2020. október 12. 14:00 Webináriumon mutatkozik be az új Digital Lions Club

Napjaink egyik legaktuálisabb témájával, a digitális függőséggel kapcsolatos kérdésekkel, problematikával foglalkozik a kecskeméti központú Digital Lions Club. A klub bemutatkozására és az első előadásra online formában kerül sor 2020. október 13-án 18:00-tól, mely regisztráció után bárki számára követhető lesz, érintve a témához kapcsolódó számos felmerülő kérdést.

bővebben arrow_forward
Lovagolni ment az Orgonacsoport 2019. május 31. 16:00 Lovagolni ment az Orgonacsoport

A Szent Miklós Általános Iskola és Gyermekotthon Orgonacsoportját hívta meg Sasvári Sándor színművész csömöri lovastanyájára május elején. A gyerekeknek óriási élmény volt a lovaglás és Sasvári Sándor valamint lánya, Léna magyarázatait, történeteit is szívesen hallgatták. A Budapest Royal LC köszöni ezt a csodálatos napot!

bővebben arrow_forward
Új tagokat avatott a Budapest Royal LC 2019. március 11. 11:00 Új tagokat avatott a Budapest Royal LC

Bensőséges hangulatú, két új tag avatásával egybekötött klubülést tartott 2019. március 11-én a Budapest Royal Lions Club Budapesten. A klubülést megtisztelte Keys Mária II. alkormányzó asszony, valamint dr. Chrabák László kormányzó úr is, akik köszöntötték a klub tagjait, felavatták az új tagokat, valamint tájékoztatták a klub tagjait az aktuális eseményekről.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba