Dr. Medgyessy Ildikó nyerte a ´´Jövőnk elkötelezett építője´´ díjat

A Royal First Lions Club tagja, Dr. Medgyessy Ildikó nyerte meg 2018-ban a "Jövőnk elkötelezett építője" díjat, melyet a KKVHÁZ Zrt. alapított. A megtisztelő kitüntetés átadására 2018. november 12-én, hétfőn került sor Budapesten.

Az oklevél aláírása tartalmazza, hogy a díj a KKVHÁZ Közössége nevében 2018. november 12-én került átadásra Budapesten. A képeken Gulyás József, a KKVHÁZ Zrt. igazgatója, illetve Marjay Gyula, a VOSZ BPMRSZ elnöke, mint oklevél átadók láthatók.

A Royal First Lions Club ezúton is szeretettel gratulál Dr. Medgyessy Ildikónak a díjért és további sok sikert kíván a munkájához!"


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Digital Lions Club

Adószámunk:
18976100-1-41
Számlaszám:
11702036-20731205

cím: 6000 Kecskemét,
Losonczy u. 5.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba