A zene világnapján adományozott számítógépeket a Digital Lions Club

Október elsején, a zene világnapján adományozott számítógépeket a kecskeméti Digital Lions Club. A négy, nagy teljesítményű számítógépet a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola kapta, az adományt a klub képviseletében Kalocsai Sándor és Bus Gábor adta át.

A Digital Lions Club már második alkalommal támogatta hasonló módon az iskolát, az adományátadás ezúttal a zene világnapjához kapcsolódott, melynek kapcsán a Bohém Ragtime Jazz Band zenélt. A nap során a papírgyűjtés eredményét is kihirdették, a legjobban teljesítő osztályok jutalma egy-egy torta volt, melyet Fáriné Boros Erika igazgatónőtől vehetettek át a diákok.

Forrás és további fotók a baon.hu oldalán!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Digital Lions Club

Adószámunk:
18976100-1-41
Számlaszám:
11702036-20731205

cím: 6000 Kecskemét,
Losonczy u. 5.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba