Webináriumon mutatkozik be az új Digital Lions Club

Napjaink egyik legaktuálisabb témájával, a digitális függőséggel kapcsolatos kérdésekkel, problematikával foglalkozik a kecskeméti központú Digital Lions Club, mely a Budapest-Royal LC átalakulásával alakult meg 2020 nyarán: a klubot olyan családapák alkotják, akik gyerekeik révén is érintettek az okos eszközök túlzott használatában. Mit tehet a szülő? Milyen eszközei vannak?

A klub bemutatkozására és az első előadásra online formában kerül sor 2020. október 13-án 18:00-kor kezdősik, mely regisztráció után bárki számára követhető lesz, érintve a témához kapcsolódó számos felmerülő kérdést.

A webinárium 18 órától veszi kezdetét az új Digital Lions Club bemutatkozásával, melyet Magyar Csanád elnöktől hallhatunk. Ezután következik "Hűség vagy rászokás? Függőség?!" címmel Fekete Zsombor, szociológus-pedagógus, játéktervező előadása, melyet egy kérdezz-felelek rész zár majd le. Az online eseményhez való csatlakozás díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött, további részleteket az alábbi linken találhatnak az érdeklődők:

http://digitalisgyerekeink.hu/

Miért érdemes részt venni az online eseményen?

Vannak, akik tehetetlennek érzik magukat, mert a gyerekük túl sok időt tölt a kütyüjével.

  • Mit jelent az, hogy túl sok időt tölt valaki játékkal?
  • Mit tehet a szülő? Milyen eszközei vannak?
  • Szinte már nem is beszéltek egymással?
  • Hogy lehet jól esően felállni a játék mellől?
  • Hogy néz ki egy kiegyensúlyozott család a digitális korban / COVID idején?
  • Nem érted, mit tesz, de szeretnél valami optimális megoldást?

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba