Állami gondozott gyerekeket vitt cirkuszba a Royal First LC

2018. december 2-án, vasárnap ismét egy vidám és élménydús programmal kedveskedett a Royal First Lions Club: ezúttal az állami gondozott gyerekekből álló Orgona csoportot vitték el a Fővárosi Nagycirkusz előadására.

Az előadáson résztvevő állami gondozott gyerekeknek igazán nagy örömet okozott a Royal First Lions Club programja, a cirkuszi előadás kellemes vasárnapi időtöltés volt mindannyiuk számára.

A Royal First Lions Club tagjait örömmel tölti el, hogy együtt tölthettek pár órát a cirkuszban az Orgona csoport állami gondozottjaival, akik számára biztosan meghatározó élmény marad a Szikramanók színvonalas előadása.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Digital Lions Club

Adószámunk:
18976100-1-41
Számlaszám:
11702036-20731205

cím: 6000 Kecskemét,
Losonczy u. 5.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba