Ragula Dalma
tag- kabinet kincstárnok

E-mailcím:   ragula.dalma@lions.hu

Telefon   06-30-5915930

A kecskeméti Digital Lions Club tagja. Napjaink - a fiatalokat érintő - egyik legaktuálisabb témájával, a digitális függőséggel kapcsolatos kérdésekkel, problematikával foglalkozik a klubja. A digitális függőséget, mint betegséget a WHO 2018-tól vette fel listájára.


Munka

Munkáim során a kultúra és határterületein tevékenykedtem, megismerkedhettem többek között az adminisztrációs, az asszisztensi, a szervezési és az irodavezetői munkakörökkel, melyekben jelentős tapasztalatokat szereztem.

11 évig dolgoztam kulturális szervezőként a Hagyományok Háza, Magyar Állami Népi Együttesnél, ahol a programszervezés számos területén is rutint szereztem. A szakmai munka velejárójaként elmélyedtem az állami bürokrácia szabályrendszerében és követelményeiben, a költségvetés tervezésétől a szerződéskötésen át az elszámolásig és helyettesként a megrendelések, teljesítésigazolások aláírásával.

Széleskörű tapasztalataimat ezt követően egy színpadi produkciós cégnél kamatoztattam, mint szervező és gazdasági ügyintéző: operatív feladatok, szerződések írása, számlák kiállítása, átutalások követése, könyveléselőkészítés.

Magamról, Társadalmi szerepvállalás

Gyermekkorom óta néptáncolok, 13 évig a Bartók Néptáncegyüttes tagjaként, és az egyesület titkáraként, majd oktatóként tettem - és teszem a mai napig - azt, ami több, mint szabadidős elfoglaltság. Megőrizni és továbbadni kultúránk sokszínűségét, közösséget építeni, hozzáadott értéket teremteni együtt! Jelen lenni ott, ahol szükség van rám.

„Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának.”

Kodály Zoltán


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba