Koncsik Enikő
tag

Belépés éve:   2020

A kecskeméti Digital Lions Club alapítója. Napjaink - a fiatalokat érintő - egyik legaktuálisabb témájával, a digitális függőséggel kapcsolatos kérdésekkel, problematikával foglalkozik a klubja. A digitális függőséget, mint betegséget a WHO 2018-tól vette fel listájára.


Koncsik Enikő további képek


LIONS tagság

  • 2020-tól alapítója tagja a Digital Lions Club-nak.
  • 2014-2015 Lions Évben a Kecskeméti Szent László Lions Club Leo klubjának tagja

LIONS tisztségek

LIONS elismerések

Munka

Jelenleg tanulmányait folytatja a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, mint 5. éves nappali tagozatos jogász hallgató. 

Magamról, Társadalmi szerepvállalás és elismerések

Koncsik Enikő a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjaként a klub által rendezett események szervezése mellett, egy nagyobb gyűjtéssel is igyekezett segítséget nyújtani a kecskeméti Medina Adományboltnak. Mindig is fontos volt számára a mások megsegítése, ezért is gondolta azt, hogy fiatalként támogatást tudna nyújtani a kecskeméti Digital Lions Clubban.Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba